Ikan cencaru masak tempoyak.
Salam sejahtera, selamat pagi.
Firstly, saya paparkan award dari kak love, TQVM kak love, muah:
Dah berhari-hari tak bersiaran. Sibuk melayani My Mama yang datang jauh2 dari Besut.My little SIS, Siti yang datang dr Damanasara damai. My MIL dan FIL yang datang kelmarin. Alhamdulillah, walaupun kelam kabut skit, Allah telah permudahkan segala urusan kami.
Pagi tadi, kami pegi fisio lagi kat spital damansara dgan jalan raya yg lapang. seronok. tak perlu menempuh jem. Agaknya ramai yg masih bercuti. My FIL yang hantar. Mereka dah lama ajak kami balik Banting. Ada masa beberapa hari seblom next appointment, kami pun penuhi harapan mereka. Insya Allah, dalam perjalanan, kami akan hantar MAMA ke Hentian Putra. Jadi, esok hingga Selasa depan, kami berada kat Banting.
Alhamdulillah, ada menu2 yang sempat saya sediakan hari2 lepas. Take care ya. Insya Allah, jika line kat Banting ok, saya akan blogwalking. :)
Hi Nur, firstly thank U so much for accepting the awards from Love ya! ;)
ReplyDeleteNow, pass me all those foodies...hehehe! Gi Banting erk...take care know!
1st time tengok cencaru masak tempoyak.
ReplyDeleteMIL besa guna ikan patin/talapia jer tapi bila dah kat sini; saya guna ikan tenggiri & kembung jer..
banyak lauk tu !
Berderet-deret menu Nur.....selamat bercuti Dik!
ReplyDeletehi kak love,
ReplyDeletetqvm juga kak. all the foodies already abis kak. hihihi
salam kak azrina,
ReplyDeletedah takde ikan lain dalam esbok. hihi. mujur, menjadi kuahnya.
salam kak watie,
ReplyDeletemenu 2 3 hari,kak. bolehlah sekadar jamu mama yg bertandang. :)
salam akak nur...selamat bercuti...
ReplyDeletesalam alimaz,
ReplyDeletetengkiu...;)