Salam sejahtera. Ni sesi menghabiskan pisang nih. Alhamdulillah, buat Pisang Grill memang laju jer makan. tapi make sure jgn lama sgt, takat2 angus2 perang tu, dan masih kental, pastu tuang pulak madu. Cayalah... kejap jer abes. hihihi. Teringat aritu buat banana split, tapi letak pisang grill. Sedap...sangat! Sebab pisang panas2 lagi, letak pulak eskrim kat tepi. Sampaikan my hubby tgah2 lapar, dia cakap rasa nak lagi makan banana split macam tu. Aih... bila pulak abang suka makan eskrim? :D
Ntah apa2 tah saya ni. hihi. cekodok pun masuk blog ya? Takpela, dia pun nak glemer gak. Cucur udang, cekodok pisang dah slalu masuk blog. Kasi can la kan? Ni dia, cekodok udang kering. Versi abiskan stok udang kering yg lama. Udang kering yg baru dah beli kat NSK. Jangan tanya nape nampak kosong, dari kelmarin dok ulang... lom gi pasar. huhu. ... Biasanya bahan-bahannya masuk taugeh, kucai , udang kering tumbuk. Nak makan, cicah sos cili thai, dan minum teh tarik.... Hu, tak sedar dah abis 1 pinggan. haha. Versi arini, janganla intai mana bahan-bahan tu. Kita gi pasar dulu... jom.. jom... :D (My hubby cadang nak balik lunch... hooorei!)

No comments:
Post a Comment